Planet Huse
Luna – Living 142/108

LUNA 140

Plantegning

Se stor plantegning ...

Bebygget: 142 m2
Bolig: 108 m2
Overdækket terrasse: 34 m2
Terrasse i alt: 55 m2 
Sovepladser: 6 personer

– Et personligt drømmehus skabt på nye idéer

Luna er en ny og unik serie fritidshuse. Det udvendige udtryk er enkelt og rent og falder smukt ind i landskabet. Ude og inde glider nærmest sammen i designet med den asymmetriske glasfront der deler og skærmer det store overdækkede terrasse­område. 

Med en syd- eller vestvendt placering, kan I både nyde morgen-, middags- og aftensolen her, og der er plads til alle. Det overdækkede terrasseareal afsluttes i hver side med brede ”søjler”, der tilføjer en helt særlig rumfornemmelse og fuldender det enkle look. 

 

Plads til at være sammen

Luna indbyder til samvær. Træd ind i husets hjerte med stue, køkken og spiseområde. Her er plads til at slappe af og nyde udsigten, til at fortælle historier hen over frokostbordet og til at være fælles om madlavningen, mens lyset strømmer ind gennem de store vinduespartier. 

Indretningen opdeler naturligt huset i 2 sektioner af soveværelser – så der er mulighed for fx at dele op i en forældre og børn sektion eller det, der giver det bedste familieliv for jer. I modsætning til mange andre fritidshuse har vi prioriteret ekstra plads på værelserne. Alle værelser har loft til kip, er udstyret med god skabsplads og så har vi trukket natur og lys indenfor med gulv til loft vinduer.

Se mere om Luna modellerne her