EBK HUSE A/S 

– personlighed er standard hos os

Flere og flere danskere foretrækker ferie i Danmark og søger det autentiske liv med fokus på ro, samvær og velvære. Vi har designet fritidshuse i over 40 år og sætter en ære i at levere gennemarbejdet arkitektur med fokus på materialer, form og funktion. Huse der rummer hele familien. Året rundt.

Vi er i dag en international virksomhed med datterselskaber i Tyskland, Sverige og Norge og salgskontor i Island. Alle lande, der stiller høje krav til kvalitet, design og vejrbestandige materialer. Lige som os.

Skønne sommerhuse i flere stilarter

Vi tilbyder otte serier af hustyper i klassisk, romantisk eller moderne design. Træ er det bærende element i alle. Af respekt for naturen og for dig. Vi producerer 250 huse om året på egen elementfabrik og har udleveret nøgler til mere end 7200 huse. Men der ikke to af vores huse, der er ens. Fordi vi mennesker ikke er ens.

Vi guider dig med mere end 40 års erfaring

Det er svært at vælge, men vores arkitekter, byggerådgivere og indretningsrådgivere hjælper dig sikkert og erfarent. Start rejsen mod dit nye fritidshus ved et besøg på en af vores 4 fritidshusudstillinger med i alt 13 udstillingshuse eller benyt vores virtuelle rundture og gå rundt i udstillingshusene hjemmefra. Læs om vores 5 kundeløfter.

Gratis Grundtjek

Har du et gammelt sommerhus er du ved at købe en byggegrund, så book et gratis grundtjek. Vi rådgiver vi dig om jordbundsforhold, valg af hustype, placering af hus og meget mere. Og du får et tilbud med fast pris og leveringstid.

Sådan bygger vi dit sommerhus – kig med her.

Vi glæder os til at se dig!

WWW.EBK.DK

 

Planet Huse A/S

– vi bygger jeres nye pusterum

Hos Planet Huse kan I lade drømmene få luft under vingerne og forestille jer ethvert scenarie, når I skal skabe familiens helt eget pusterum.

JERES sommerhus

Kan selv, vil selv, og I må gerne selv. Hos os er plantegningen nemlig kun begyndelsen. Og I bestemmer selv, hvor den slutter. Flyt vægge og skab rum til mere. Eller til mindre. Sæt jeres eget præg på alt fra køkken til kvist. Et Planet hus kan tilpasses jeres behov, jeres smag, dig – og din families – livsstil.

Og I er i trygge hænder hos os – vi elsker træ og har bygget træhuse i 30 år. Vi guider jer igennem hele processen. Lige fra det indledende møde om valg af hustype, til rådgivning om finansiering og gennem hele byggeprocessen, helt indtil I får nøglen til jeres nye pusterum. Men vores service stopper ikke her. Efter to år kommer vi og laver et eftersyn på jeres hus, hvor vi tjekker, at alt stadig er, som det skal være.

Med designlinjerne Luna, Venus, Neptun, Nova, Mars, Merkur og Jeppesen Bjælkehuse er vi en af Danmarks største og førende producenter af fritidshuse.

Made in Vestjylland

Når du bygger med os, bygger du udelukkende med dygtige fagfolk og håndværkere, hvoraf mange har været hos os en menneskealder, og for hvem det at levere et ordentligt stykke arbejde rent faktisk betyder noget. Så kan det godt være, vi er lidt jyske i det, men vi behøver såmænd ikke de store armbevægelser for at levere varen. En vare der er håndlavet, når det giver mening. Og industrielt fremstillet vha. præcisionsværktøj, når det er hensigtsmæssigt. Men den røde tråd igennem hele processen fra tegning til nøglefærdigt fritidshus er altid at bygge mest muligt fritidshus til jer.

Vi er den virksomhed i branchen, der færdiggør mest i produktionen. Her er nemlig lyst og tørt og godt. Her står de højteknologiske save. Her har håndværkerne de bedste arbejdsbetingelser. Her udføres effektivt præcisionsarbejde. Hver eneste dag. Udover præcision og høj kvalitet er fordelen ved at bygge med elementer som samlesæt, at husene bliver opført og lukket på kort tid og dermed garanterer jer et tørt kvalitetsbyggeri. Byggeelementerne er isat døre og vinduer og fuget under de mest optimale arbejdsbetingelser nemlig i produktionen i Ribe.

Planet Huse har i dag 2 permanente salgsafdelinger: Middelfart og Roskilde.

Planet koncernen

Planet Koncernen består af flere selskaber, herunder Planet Huse, der sælger og opfører fritidshuse i Danmark og Norden.

Planet Projekt sælger attraktive, færdigbyggede fritidshusprojekter evt. med komplet møblering og haveanlæg. Vi har byggegrunde, der ligger så idyllisk, at udsigten slår benene væk under jer.

Se hvilke grunde, der er til salg lige nu...

I Tyskland ligger Planet Haus AG, der er førende på markedet indenfor udvikling og realisering af ferieparker i Nordtyskland. Projekterne indeholder udlejningsklare fritidshuse og lejligheder – eksempelvis bygges pt Priwall Waterfront i Travemünde med i alt 507 lejligheder samt butikker og restauranter. Alle elementer designes, konstrueres og præ-fabrikeres i produktionen i Ribe.

planethuse.dk