EBK HUSE A/S 

– Vælg Danmarks mest rutinerede fritidshusbygger

Ingen bygger flere individuelle fritidshuse i Danmark en EBK. Vi er et familiefirma med over 40 års erfaring og mere end 6500 huse bag os. Vi tilbyder dig total tryghed gennem personlig ekspertrådgivning samt en lang række garantier for kvalitet og godt håndværk. Husene bygges af egne håndværkere og produceres på egen elementfabrik, hvilket sikrer høj kvalitet og kort periode på byggepladsen. EBK er specialister i familiens individuelle fritidshus samt BYT-TIL-NYT, hvor det gamle hus udskiftes med et nyt.

EBK tilbyder 11 fritidshusserier og over 40 husmodeller, hvis udtryk spænder lige fra de klassiske og charmerende huse til de moderne huse. Alle med et fantastisk lysindfald og funktionel indretning.

Der er masser af valgmuligheder både i arkitektur, materialer og indretning og alle huse tilpasses individuelt kundens ønsker. Med EBK er du sikker på at få det bedste indeklima i dit fritidshus. Dansk Indeklimamærkning under Teknologisk Institut har gennemkontrolleret vores huse, så det gode indeklima i dit nye hus også fastholdes i årene fremover til glæde for hele familien.

EBK har permanente udstillinger 4 steder i Danmark: Slagelse, Roskilde, Aarhus og ved Huset i Middelfart - samt salgsudstilling i Aalborg. Der eksporteres til Tyskland, Sverige, Norge og Island.

WWW.EBK.DK

 

PLANET Huse A/S

– vi bygger jeres nye pusterum

Hos Planet Huse kan I lade drømmene få luft under vingerne og forestille jer ethvert scenarie, når I skal skabe familiens helt eget pusterum.

JERES sommerhus

Kan selv, vil selv, og I må gerne selv. Hos os er plantegningen nemlig kun begyndelsen. Og I bestemmer selv, hvor den slutter. Flyt vægge og skab rum til mere. Eller til mindre. Sæt jeres eget præg på alt fra køkken til kvist. Et Planet hus kan tilpasses jeres behov, jeres smag, dig – og din families – livsstil.

Og I er i trygge hænder hos os – vi elsker træ og har bygget træhuse i 30 år. Vi guider jer igennem hele processen. Lige fra det indledende møde om valg af hustype, til rådgivning om finansiering og gennem hele byggeprocessen, helt indtil I får nøglen til jeres nye pusterum. Men vores service stopper ikke her. Efter to år kommer vi og laver et eftersyn på jeres hus, hvor vi tjekker, at alt stadig er, som det skal være.

Med designlinjerne Luna, Vega, Venus, Neptun, Nova, Mars, Merkur og Jeppesen Bjælkehuse er vi en af Danmarks største og førende producenter af fritidshuse.

Made in Vestjylland

Når du bygger med os, bygger du udelukkende med dygtige fagfolk og håndværkere, hvoraf mange har været hos os en menneskealder, og for hvem det at levere et ordentligt stykke arbejde rent faktisk betyder noget. Så kan det godt være, vi er lidt jyske i det, men vi behøver såmænd ikke de store armbevægelser for at levere varen. En vare der er håndlavet, når det giver mening. Og industrielt fremstillet vha. præcisionsværktøj, når det er hensigtsmæssigt. Men den røde tråd igennem hele processen fra tegning til nøglefærdigt fritidshus er altid at bygge mest muligt fritidshus til jer.

Vi er den virksomhed i branchen, der færdiggør mest i produktionen. Her er nemlig lyst og tørt og godt. Her står de højteknologiske save. Her har håndværkerne de bedste arbejdsbetingelser. Her udføres effektivt præcisionsarbejde. Hver eneste dag. Udover præcision og høj kvalitet er fordelen ved at bygge med elementer som samlesæt, at husene bliver opført og lukket på kort tid og dermed garanterer jer et tørt kvalitetsbyggeri. Byggeelementerne er isat døre og vinduer og fuget under de mest optimale arbejdsbetingelser nemlig i produktionen i Ribe.

Planet Huse har i dag 2 permanente salgsafdelinger: Middelfart og Roskilde.

Planet koncernen

Planet Koncernen består af flere selskaber, herunder Planet Huse, der sælger og opfører fritidshuse i Danmark og Norden.

Planet Projekt sælger attraktive, færdigbyggede fritidshusprojekter evt. med komplet møblering og haveanlæg. Vi har byggegrunde, der ligger så idyllisk, at udsigten slår benene væk under jer.

Se hvilke grunde, der er til salg lige nu...

I Tyskland ligger Planet Haus AG, der er førende på markedet indenfor udvikling og realisering af ferieparker i Nordtyskland. Projekterne indeholder udlejningsklare fritidshuse og lejligheder – eksempelvis bygges pt Priwall Waterfront i Travemünde med i alt 507 lejligheder samt butikker og restauranter. Alle elementer designes, konstrueres og præ-fabrikeres i produktionen i Ribe.